Opvang

Onze school is onderdeel van Brede School Lingeplein. In hetzelfde gebouw is ook kinderopvang van Stichting Kinderopvang Gorinchem (SKG) gehuisvest.

 

Opvang door SKG

Voor meer informatie is het Servicebureau van SKG telefonisch bereikbaar van 08:30 – 12:30 uur 0183 660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl.

Website: www.kinderopvanggorinchem.nl

Peuteropvang Ookie Dookie: Opvang voor kinderen van 2- 4 jaar

Kinderdagverblijf Dikkie Dik: Opvang  voor kinderen van 0-4 jaar

Buitenschoolse Opvang BSO Lingeplein & Lingeplein Plus: Opvang naschool en in de vakanties

In 2015 is SKG samen met de OBS J.P.Waale gestart met buitenschoolse opvang 'BSO Lingeplein'. Deze opvang, in de Brede School Lingeplein, is open op maandag, dinsdag en donderdag naschool tot 18:00 uur of zelfs tot 18:30 uur.

Ook tijdens de schoolvakanties kan uw kind bij ons terecht. Onze pedagogisch medewerkers maken van iedere dag weer een feest. En tijdens de vakanties hebben wij een extra leuk activiteitenprogramma, voor ieder wat wils!

Incidentele opvang

Heeft u niet wekelijks opvang nodig, maar af en toe, bijvoorbeeld tijdens een studiedag van school? Of gunt u uw kind tijdens de vakanties een fantastische dag vol belevenissen? Ook dat is mogelijk. Vraag er naar op ons Servicebureau.

Wat is er te doen?

Kinderen uit de Lingewijk en omgeving zijn van harte welkom om bij ons te komen spelen, zowel  buiten- als binnen, mee te doen aan activiteiten of rustig bijkomen van de schooldag.

Sport en spel, creatieve activiteiten, toneel, kookprogramma's, tuinieren in de moestuin...het is slechts een greep uit de mogelijkheden.

U aan het werk, terwijl uw kind plezier heeft

Terwijl u werkt, zorgen wij ervoor dat uw kind een leuke tijd heeft. In een uitdagende en lerende omgeving met vriendjes en vriendinnetjes worden allerlei activiteiten georganiseerd en krijgen kinderen de ruimte zichzelf te ontdekken en uitdagingen aan te gaan.

Interesse? Meld u nu aan!

Ga naar onze website www.kinderopvanggorinchem.nl en schrijf uw kind in voor BSO Lingeplein.

Kosten

U vindt op onze website de bruto kosten voor ouders. Wat de netto kosten voor u zijn, kunt u berekenen via de site van de belastingdienst http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ of neem contact op met het Servicebureau van SKG. Zij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 12:30 uur via telefoonnummer 0183 660 692 en gedurende de hele dag bereikbaar per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl

Kinderopvangtoeslag

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen via de belastingdienst www.toeslagen.nl. Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Vraag de toeslag aan binnen 3 maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de opvang gaat, anders loopt u kinderopvangtoeslag mis.