Kennismaken

Een basisschool kies je niet zomaar even...

Het kiezen van een basisschool voor uw zoon of dochter ...dat doe je niet zomaar even. U wilt immers een school die goed bij uw kind past én ook bij uzelf. Het is voor ons dus vanzelfsprekend dat u voordat u een definitieve keus maakt eerst even op school langs komt.

Als u naar school belt en vraagt naar de directeur, dan is een afspraak zo gemaakt. In een kennismakingsgesprek wordt een toelichting gegeven op de manier van werken op de J.P.Waale. Uiteraard ontbreekt een rondleiding door ons fraai gerenoveerde gebouw niet.

Wij raden aan om eerst een bezoekje te brengen zonder uw kind, zodat u werkelijk alles kunt vragen wat in u opkomt. Als onze school u na uw bezoek nog steeds aanspreekt, dan maken we natuurlijk graag ook nog kennis met uw kind. Dit spreken we dan direct af. Zit uw kind al op een andere basisschool, dan is het gebruikelijk om een wendag af te spreken. Gaat uw kind voor het eerst naar school, dan worden na inschrijving 5 dagdelen afgesproken om kennis te maken en te wennen.

Lees meer over inschrijven